Barbeito Malvasia Candida Reserva Especial 50cl

€74.50 *
Content: 0.5 l (€149.00 * / l)

Prices incl. VAT plus shipping costs

Ready to ship today,
Delivery time appr. 2-5 days

Information on allergens and food information can be found in the fact sheet / description.
  • 48145
Malvasia Cândida was the first grape variety planted in Madeira by Jesuits in the 16th century. The grapes for this Reserva grew in Fajã dos Padres. ✔Direct from the importer
Barbeito Regenwasser-Reserva Meio Seco Der aus 80% Tinta Negra und 20% Verdelho... more
Product information "Barbeito Malvasia Candida Reserva Especial 50cl"
wine type Likörwein
region Madeira
indication of age (Madeira) 3 Years Old
taste sweet
volume in litres 0.500
grape variety Malvasia
residual sweetness 103.00 g/Liter
percentage of acid 6.84 g/Liter
degree of alcohol 19.0 % vol.
allergy contains sulphites
estate Barbeito
country of origin Portugal
Related links to "Barbeito Malvasia Candida Reserva Especial 50cl"
Read, write and discuss reviews... more
Customer evaluation for "Barbeito Malvasia Candida Reserva Especial 50cl"
Write an evaluation
Evaluations will be activated after verification.

The fields marked with * are required.

I have read the data protection information.

Vinhos Barbeito (Madeira) Lda.
Anschrift:
Vinhos Barbeito (Madeira) Lda.
Estrada da Ribeira Garcia Parque, Empresarial de Câmara de Lobos - Lote 8
9300-324 Câmara de Lobos
PORTUGAL
Barbeito Regenwasser-Reserva Meio Seco Der aus 80% Tinta Negra und 20% Verdelho... more

Barbeito Regenwasser-Reserva Meio Seco

Der aus 80% Tinta Negra und 20% Verdelho hergestellte Regenwasser Madeira verdankt seinen Namen der eher romantischen Geschichte einiger Madeira-Fässer, die vor der Verschiffung im Regen stehen gelassen wurden, was schließlich im Holz aufgesogen und zum Stil beigetragen hat.
Dieser hier von Barbeito wird 5 Jahre lang in Fässern aus französischer Eiche bei stabiler Temperatur gereift, um einen mitteltrockenen Wein mit viel ausgleichender Säure zu erzeugen, die verhindert, dass der Wein süßlich wirkt.

Am besten serviert man ihn bei etwa 12 °C. Man kann ihn nicht nur mit so ziemlich allem kombinieren, sondern nach dem Öffnen ist er so gut wie unverwüstlich. Perfekt als Aperitif oder serviert mit gesalzenen Nüssen, Tapas, Oliven und Käse.

Muros de Magma
€43.90 *
€58.53/ l
Croft Vintage Port
€85.00 *
€113.33/ l
Fonseca Vintage Port
€109.00 *
€145.33/ l
Moreira Tawny Port
€395.00 *
€564.29/ l
Noval port tongs
€98.00 *
€98.00/ Stck
Van Zellers White Port
€14.90 *
€19.87/ l
Viewed